Olmíci piškotoví Vanilka

Olmíci piškotoví vanilkoví a čokoládoví 113 g. Olmíci přináší dětem jogurt vyrobený z výběrového mléka od prověřených farmářů. Je krémový a hladký, plný bílkovin a živých bakterií, ochucený přírodní vanilkou. Nepřidáváme do něj žádné konzervanty ani jiné umělé přísady.

Olmíci piškotoví Vanilka

Děti láká nejen chuť, ale také příběhy oblíbených postaviček z obalů. Lahodnou chuť vanilkového jogurtu si mohou děti obohatit piškotky z víčka jogurtu.

113 g

3 (1 hlas)
Složení:

Jogurt: mléko, ochucující složka 20 % (cukr, voda, modifikovaný škrob, vanilkový extrakt, extrakt z mrkve, fosforečnan vápenatý), mléčná bílkovina, jogurtové kultury. Piškotky (7 %): pšeničná mouka, cukr, vejce.

EAN 8593807122225
Výživové hodnoty na 100g:
  • Energie kJ
    520.00
  • Energie kcal
    124.00
  • Sacharidy
    18.00
  • Cukry
    14.00

Olmíci piškotoví Čokoláda

Pro děti

Jsou skvělé a dodají dětem energii a spoustu podnětů k zábavě každý den.

Rozšířená realita

Za pomocí kamery na mobilním zařízení v aplikaci vykouzlíte Oťase či čuníka Fandu jako postavičku v 3D rožíšené realitě, která s Vámi bude komunikovat, pustí Vám pohádky, či řekne vtip nebo Vás něco naučí. OLMA je jediným výrobcem potravin na světě, který Vám tento jedinečný zážitek přináší na… Více...

Zdroj vápníku

Vápník obsažený v mléce je navíc dobře stravitelný a tělem využitelný. Zdroj vápníku znamená, že uvedený výrobek dodá Vašemu tělu dávku vápníku odpovídající 15% denní referenční hodnoty příjmu významně tak přispěje k dobrému stavu nejen Vašich kostí a zubů, ale i ke správně funkci nervového… Více...

Živé jogurtové kultury

Základní ušlechtilé jogurtové bakterie jsou Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus. Jejich obsah musí být min. 10 mil. zárodků v 1g výrobku. Do celé řady našich produktů však přidáváme i další kmeny živých bakterií včetně probiotických a zvyšujeme jejich obsah až na několik… Více...

Více bílkovin

Řada našich jogurtů či tvarohů je tedy zdrojem této cenné bílkoviny . Naše výroba je také unikátní tím, že si připravujeme vlastní bílkovinu šetrně z vlastního nejkvalitnějšího mléka a to v tekutém stavu. Nepřídáváme tedy do výrobků cizí sušenou bílkovinu, jak praktikuje řada výrobců.