Ingredience těsto:
80 g třtinového cukru
150 g hladké špaldové mouky
půl sáčku kypřícího prášku
vajíčko
100 g Olomouckého másla
citrónová kůra
Ingredience náplň:
1 Polotučný tvaroh Olma
1 Měkký tvaroh Olma
150 g rozpuštěného Olomouckého másla
150 ml BIO mléka Olma (nemusí být)
1 sáček vanilkového pudingu
1 lžíce likéru Amareto
2 vejce
140 g třtinového cukru
Postup těsto:
Všechny ingredience na těsto smícháme a poté vložíme těsto do lednice na půl hodiny.
Postup náplň:
Tvaroh, vajíčka, puding, likér a cukr smícháme, poté přidáme mléko s máslem a promícháme.
Koláčovou formu vyložíme pečícím papírem, těsto do ní vmáčkneme, vlijeme náplň a vše dáme péct na 150°C cca 45 minut.
Mezitím si uděláme malinovou omáčku – 250 g malin smícháme s troškou vody, 50 g třtinového cukru a povaříme 15 minut.
Přejeme dobrou chuť :-)