Selský jogurt Višeň
Pouze přírodní ingredience, jogurt plný ovoce, živých bakterií a vlákniny. Náš selský jogurt vás překvapí silnou višňovou chutí. Vždyť je to také jogurt s nejvyšším obsahem ovoce na našem trhu.
Obsahuje pouze přírodní ingredience, miliardy živých kultur a navíc i prospěšnou citrusovou vlákninu. Džem je podložen pod hustým, krémovým jogurtem s vysokým obsahem bílkovin, s vyváženým obsahem tuku a s unikátní probiotickou kulturu Lactobacillus rhamnosus, LGG®, která udělá dobře vašemu trávení a podpoří Váš mikrobiom. Jogurt vyrábíme z mléka nejvyšší kvality.
180 g
Mléko, ovocná složka 23 % (višně 50 %, cukr, citrusová vláknina, koncentráty z citrónu a arónie, přírodní aroma), mléčná bílkovina, jogurtové kultury a kultura Lactobacillus rhamnosus, LGG®.
- Energie kJ
428.00
- Energie kcal
102.00
- Sacharidy
13.00
- Cukry
13.00
LGG
Přidáváme ji do našeho Krémového a Selského jogurtu. Jde o velmi dobře vědecky probádanou kulturu, u které řada studií prokazuje její silný a prospěšný účinek na střevní mikrobiom. Je známo, že střevní mikrobiom má vliv na celkovou kondici člověka včetně správně fungující iminuty.
Bez laktózy
Tato úprava umožnuje i snížení celkových obsahů cukrů, to díky tomu, že glukóza a galaktóza mají větší sladivost než samotná laktóza přitom vjem sladkosti zůstává pro konzumenta stejný.
Více bílkovin
Řada našich jogurtů či tvarohů je tedy zdrojem této cenné bílkoviny . Naše výroba je také unikátní tím, že si připravujeme vlastní bílkovinu šetrně z vlastního nejkvalitnějšího mléka a to v tekutém stavu. Nepřídáváme tedy do výrobků cizí sušenou bílkovinu, jak praktikuje řada výrobců.
Živé jogurtové kultury
Základní ušlechtilé jogurtové bakterie jsou Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus. Jejich obsah musí být min. 10 mil. zárodků v 1g výrobku. Do celé řady našich produktů však přidáváme i další kmeny živých bakterií včetně probiotických a zvyšujeme jejich obsah až na několik… Více...
Jen přírodní suroviny
Některé produkty jsou přirozeně tohoto charakteru, např. bílý jogurt, neochucený tvaroh či mléko.
Bez lepku
U dalších jsme pečlivým výběrem surovin dokázali vyrobit bezlepkové varianty. Vycházíme tak vstříc mnohým zákazníkům ciltivým na lepek.Výrobky jsou tak vhodné pro celiaky i všechny, kteří chtějí omezit přísun tohoto glykoproteinu.