Selský jogurt Borůvka
Pouze přírodní ingredience, jogurt plný ovoce, živých bakterií a vlákniny. Náš selský jogurt vás překvapí silnou borůvkovou chutí. Vždyť je to také jogurt s nejvyšším obsahem ovoce na našem trhu.
Obsahuje pouze přírodní ingredience, miliardy živých kultur a navíc i prospěšnou citrusovou vlákninu. Džem je podložen pod hustým, krémovým jogurtem s vysokým obsahem bílkovin, s vyváženým obsahem tuku a s unikátní probiotickou kulturu Lactobacillus rhamnosus, LGG®, která udělá dobře vašemu trávení a podpoří Váš mikrobiom. Jogurt vyrábíme z mléka nejvyšší kvality.
180 g
Mléko, ovocná složka 23 % (borůvky 50 %, cukr, citrusová vláknina, koncentráty z citrónu a aronie, přírodní aroma), mléčná bílkovina, jogurtové kultury a kultura Lactobacillus rhamnosus, LGG®.
- Energie kJ
411.00
- Energie kcal
98.00
- Sacharidy
12.00
- Cukry
12.00
- Vláknina
1.00
Živé jogurtové kultury
Základní ušlechtilé jogurtové bakterie jsou Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus. Jejich obsah musí být min. 10 mil. zárodků v 1g výrobku. Do celé řady našich produktů však přidáváme i další kmeny živých bakterií včetně probiotických a zvyšujeme jejich obsah až na několik… Více...
LGG
Přidáváme ji do našeho Krémového a Selského jogurtu. Jde o velmi dobře vědecky probádanou kulturu, u které řada studií prokazuje její silný a prospěšný účinek na střevní mikrobiom. Je známo, že střevní mikrobiom má vliv na celkovou kondici člověka včetně správně fungující iminuty.
Bez laktózy
Tato úprava umožnuje i snížení celkových obsahů cukrů, to díky tomu, že glukóza a galaktóza mají větší sladivost než samotná laktóza přitom vjem sladkosti zůstává pro konzumenta stejný.
Více bílkovin
Řada našich jogurtů či tvarohů je tedy zdrojem této cenné bílkoviny . Naše výroba je také unikátní tím, že si připravujeme vlastní bílkovinu šetrně z vlastního nejkvalitnějšího mléka a to v tekutém stavu. Nepřídáváme tedy do výrobků cizí sušenou bílkovinu, jak praktikuje řada výrobců.
Jen přírodní suroviny
Některé produkty jsou přirozeně tohoto charakteru, např. bílý jogurt, neochucený tvaroh či mléko.
Bez lepku
U dalších jsme pečlivým výběrem surovin dokázali vyrobit bezlepkové varianty. Vycházíme tak vstříc mnohým zákazníkům ciltivým na lepek.Výrobky jsou tak vhodné pro celiaky i všechny, kteří chtějí omezit přísun tohoto glykoproteinu.