Pečlivě vybrané jogurtové kultury použité pro zakysání zaručují, že i na konci doby trvanlivosti je v každém kelímku obsažena miliarda živých bakterií. Lahodnou smetanovou chuť doplňuje a rozvíjí ochucení stracciatella. Není však stracciatella jako stracciatella. V našem případě vaříme čokoládu jen z kakaa, kakaového másla a cukru, pošleme ji po skluzavce rovnou do sladkého smetanového základu po cestě z ní uděláme kousky malé i velké a pak hezky do smetanového jogurtu pro Vaše potěšení. Použité kakao se pyšní certifikátek RA. Bez lepku.
Ingredients:
Smetana, ochucující složka 17 % (cukr, čokoládové vločky 11 % (kakaová hmota, kakaové máslo, cukr), glukózo-fruktózový sirup, zahušťovadla modifikovaný škrob a xanthan, regulátor kyselosti kyselina citronová, aroma), jogurtové kultury. Může obsahovat stopy lískových oříšků.