Produkty
Produkty

Zapečený Olmín s bramborovými dukátky a petrželkou

Olmín do trouby
Olmín do trouby © OLMA, a.s.
Olmín do trouby najdete s grilovacím kořením nebo italským kořením Bruschetta.

 

Suroviny na jednu porci:

1 ks Olmín do trouby

150g brambor

Sůl

Pepř

Petrželku

Pažitku

Olivový olej

25g másla

Postup:

Očištěné brambory nakrájíme na kolečka, vložíme do zapékací misky. Osolíme, opepříme, přidáme najemno nasekanou petrželku s pažitkou a zlehka zalijeme olivovým olejem. Přidáme proužek másla. Přikryjeme alobalem a dáme zapéct.  Přibližně 10 minut před koncem pečení vytáhneme misku a uprostřed vytvoříme místo (důlek) do kterého vložíme Olmín. Posypeme kořením a dáme na 10 minut zapéct.

Případně lze přidat i cherry rajčátka.