logo OLMA Produkty
Přihlásit se
logo OLMA
Uživatelský profil vyhledat

Vzděláváme se s EDUCOU (16.1.2012)

Zaměstnanci společnosti OLMA, a.s. mají první rok vzdělávání se s EDUCOU za sebou.

V prostorách firmy bylo v rámci drobných úprav vytvořeno a dovybaveno  školící středisko, ve kterém probíhá většina projektových aktivit. V roce 2011 jich proběhlo 8 a celkem se proškolilo 124 osob, někteří se zúčastnili několika aktivit.

Dvě klíčové aktivity proběhly v zahraničí, jedna aktivita  v provoze Zábřeh. Převážná část  školení byla  zaměřena na prohloubení specifických znalostí zaměstnanců společnosti, které jsou zaměřené na ovládání a obsluhu důležitých zařízení, která jsou součástí nezbytné technologie ve společnosti, dále bylo zaměřeno na znalosti údržby zakladačového skladu nebo  na konkrétní zdroje a adekvátní řešení mikrobiologických problémů při výrobě zakysaných výrobků společnosti OLMA, a.s.

Dle dotazníků spokojenosti i zájmu účastníků lze říci, že školení ušitá přímo na naše podmínky a problémy  přináší hodně pozitiv a zkušeností do další práce.

Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Shrnující informace k závěrečné monitorovací zprávě - ke stažení (11.3.2013)


Novinky OLMA

Stisknutím tlačítka „ODEBÍRAT“ souhlasíte s podmínkami.

Svět OLMA

google-play-badge appstore
google-play-badge
google-play-badge
google-play-badge