Tento způsob hospodaření vytváří alternativu ke konvenčnímu zemědělství. Snižují se v něm rizika kontaminace životního prostředí i potravinového řetězce rezidui chemických látek. Z bioprodukce jsou vyloučeny všechny geneticky modifikované organizmy nebo produkty z nich pocházející. Hospodaření s krajinou, chov zvířat i samotné výrobní procesy musí odpovídat přísným pravidlům zaměřeným hlavně na použití co nejšetrnějších postupů a zachování přirozeného charakteru potraviny. Charakter biopotraviny umocňuje unikátní kombinace živých kultur. Díky zachování přirozeného obsahu tuku nápoj nabízí jemně navinulou přitom plnou chuť prostou ostrosti. Neobsahuje lepek.
Energie kJ | 250 kJ |
Energie kcal | 60 kcal |
Tuk | 3.50 g |
Nasycené mastné kyseliny | 2.10 g |
Vláknina | 0.00 g |
Sůl | 0.10 g |
Bílkoviny | 3.20 g |
Sacharidy | 4.00 g |
Cukry | 4.00 g |
Skladování | 2 - 8°C |
Hmotnost | 320.00 g |