Protein jogurt Meruňka
Protein jogurt je charakteristický vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku. Jogurt s vysokým obsahem bílkovin s krásnými kousky meruněk spojuje chuť jemně kyselého jogurtu a sluncem prozářeného sladkého ovoce.
Obsah cukrů je poměrně nízký a díky bílkovinám z mléka je vstřebávání cukrů postupné s příznivým glykemickým indexem. Jeho nízká hladina je typická pro všechny naše jogurtové výrobky.
150 g
Mléko, ovocná složka 18 % (cukr, meruňky 40,8 %, koncentráty z citronové šťávy a mrkve, modifikovaný škrob, přírodní aroma), jogurtové kultury.
- Energie kJ
353.00
- Energie kcal
84.00
- Bílkoviny
8.00
- Sacharidy
11.00
- Cukry
10.00
Méně tuku
Do této kategorie patří především naše nápoje, jogurty jako Klasik či Protein nebo Florian modrý, tvaroh měkký a řada dalších.
Živé jogurtové kultury
Základní ušlechtilé jogurtové bakterie jsou Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus. Jejich obsah musí být min. 10 mil. zárodků v 1g výrobku. Do celé řady našich produktů však přidáváme i další kmeny živých bakterií včetně probiotických a zvyšujeme jejich obsah až na několik… Více...
Více bílkovin
Řada našich jogurtů či tvarohů je tedy zdrojem této cenné bílkoviny . Naše výroba je také unikátní tím, že si připravujeme vlastní bílkovinu šetrně z vlastního nejkvalitnějšího mléka a to v tekutém stavu. Nepřídáváme tedy do výrobků cizí sušenou bílkovinu, jak praktikuje řada výrobců.
Bez lepku
U dalších jsme pečlivým výběrem surovin dokázali vyrobit bezlepkové varianty. Vycházíme tak vstříc mnohým zákazníkům ciltivým na lepek.Výrobky jsou tak vhodné pro celiaky i všechny, kteří chtějí omezit přísun tohoto glykoproteinu.