Niva půlválec

Velmi oblíbený plísňový sýr NIVA s modrou ušlechtilou plísní Penicillium roqueforti uvnitř hmoty vyrábí pro OLMU Mlékárna Otinoves.

Niva půlválec

Mléko pro výrobu sýru pochází z čistých oblastí Drahanské vrchoviny a Moravského krasu. Sýr zraje 3 - 4 týdny v prostorech s přesně danými klimatickými parametry. Modrá ušlechtilá plíseň dává sýru nezaměnitelnou chuť, pro kterou je oblíbený jako součást pomazánek a omáček. Je vhodný také k zapékání a smažení.

1,000 g

Zatím nehodnoceno
Složení:

Mléko, jedlá sůl, mléčná kultura, ušlechtilá plíseň Penicillium roqueforti.

EAN 295728
Výživové hodnoty na 100g:
  • Energie kJ
    1460.00
  • Energie kcal
    348.00
  • Tuky
    29.00

Niva válec

Více bílkovin

Řada našich jogurtů či tvarohů je tedy zdrojem této cenné bílkoviny . Naše výroba je také unikátní tím, že si připravujeme vlastní bílkovinu šetrně z vlastního nejkvalitnějšího mléka a to v tekutém stavu. Nepřídáváme tedy do výrobků cizí sušenou bílkovinu, jak praktikuje řada výrobců.

Jen přírodní suroviny

Některé produkty jsou přirozeně tohoto charakteru, např. bílý jogurt, neochucený tvaroh či mléko.